Nuntă în Grecia

Și tu poți trăi nunta in Grecia!

Vrei să îți faci nunta pe plaja, in Grecia? Îți oferim multiple posibilități, în peisajul alb imaculat al Cicladelor, pe plaje sălbatice din insule mai puțin călcate de turiști, în locații exotice sau elegante de pe continent.

Gândim fiecare eveniment de la zero, cu opțiuni de transport, cazare, organizarea ceremoniei și a petrecerii de nunta pe plaja, pe vapor sau la o tavernă tradițională, variante de meniu, decor și entertainment.

Nunta pe plaja in Grecia nu mai este doar un vis, este experiența pe care tu o vei trăi, împreună cu jumătatea ta, la intensitate maximă. 

Cununie civilă și cununie religioasă in Grecia

Dacă vrei să mergi până la capăt cu o nuntă cu adevărat grecească, poți spune DA în limba greacă, având sunetul mării pe fundal. Îți punem la dispoziție traducător care să vă asiste pe toată durata ceremoniei de cununie civilă sau cununie religioasa in Grecia.

Poți opta pentru un scenariu romantic ce implică ceremonie de cununie religioasa in Grecia pe plajă, la malul mării, sub arcadă cu flori naturale sau poți păstra tradiția cununiei în biserică. Îți oferim posibilitatea să-ți faci nunta la biserica in Grecia, cu preot grec sau cu preot român. Noi ne ocupăm de toate actele necesare în Grecia, fără să te implicăm în acest proces complicat.

Nunta pe plaja in Grecia

Pentru petrecerea de nunta in Grecia, ai la dispoziție taverne autentice cu un stil rustic pe care le amenajăm, special pentru evenimentul tău, în funcție de conceptul ales și resturante elegante pe plajă sau la înălțime, care oferă priveliști spectaculoase și meniuri delicioase.

În fiecare farfurie cu mâncare tradițională grecească întâlnești aroma mării, condimente care îți stimulează papilele și un strop de bucurie. Poți opta pentru variante de meniu cu mâncare tradițională sau cu bucate mediteraneene, în stil bufet, astfel încât varietatea să acopere toate gusturile. Avantajele meniurilor pregătite în stil bufet sunt multiple:

  • oaspeții au la dispoziție o varietate mai mare de bucate și gusturi pe care le pot încerca în funcție de preferințe sau curiozitate
  • fiecare invitat servește mâncarea atunci când dorește sau când simte nevoia să guste ceva
  • mâncarea stă tot timpul caldă și are gust proaspăt

În ceea ce privește deserturile, poți merge pe variante de sweets bar cu zone special organizate cu prăjituri sau poți opta pentru variante de dulciuri tradiționale incluse în meniurile restaurantelor.

Bouzoukia Party

În locul nunților cu hore românești, oferă invitaților o experiență unică, specifică nunților grecești! Alege o formație cu muzică live și mergi pe conceptul petrecerilor bouzoukia, cu dansatori, aplauze și ploaie de flori. Adună oamenii într-o coregrafie sirtaki, alături de grupuri profesioniste de dansatori și bucurați-vă împreună de energia dansului grecesc!

Dacă îți dorești muzică variată, poți miza pe o petrecere animată de un DJ care va realiza cel mai tare mix muzical cu piese grecești și hit-uri din repertoriul interațional, astfel încât toți invitații să iasă la dans.

Nu uita nici de momentele surpriză pentru invitații tăi. O plimbare cu vaporul la apus, înainte de petrecere, sau o trupă de iluzioniști care să întrețină atmosfera pot fi alegeri pe care să le savurați din plin.